top4

Renovering af badeværelse

Mange mennesker drømmer om et nyt badeværelse, og er du også en af dem, så ring til Fårup Murerforretning. Vi udfører alle former for renovering af badeværelse.
Om det er en komplet renovering af badeværelset fra A til Z eller blot en udskiftning af klinker i brusenichen, så leverer vi et kvalitetsresultat med flot finish.

Renovering af badeværelse i hovedentreprise

Hvis det er en totalrenovering af badeværelset, du ønsker, så kræver det, at der kommer flere faggrupper i spil under byggeprocessen, da arbejdet også omfatter opgaver for især VVS'ere, men også ofte for tømrere og elektrikere.
Vi har erfaringen til at stå for hovedentreprisen på renovering af badeværelset, så vi sørger for at planlægge og koordinere alle led i renoveringen fra start til slut. Vi har desuden en række dygtige og stabile samarbejdspartnere inden for førnævnte faggrupper, som vi gerne inddrager i projektet, hvis du ønsker det.

Få uforpligtende tilbud

Hvis du går og overvejer en renovering af badeværelset, så tag os med på råd, så vi kan hjælpe dig til den optimale løsning.
Ring på tlf. 21 94 48 34 eller skriv på mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil vide mere om renovering af badeværelse, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Velkommen

​Søger du en garvet murer til at styre og udføre dit byggeprojekt, så har Fårup Murerforretning kompetencerne til at stå for opgaven. Med os som murer er du sikret, at byggeriet udføres efter fagets højeste standarder, og at det står færdigt til aftalt tid.

Kontakt os

Går du lige nu i byggetanker, og søger en kvalitetsbevidst murer, så kontakt Fårup Murerforretning for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

Læs mere