top3

Murerarbejde i Fårup

​Hos Fårup Murerforretning har vi årelang erfaring med alle former for murerarbejde for både private og erhverv i Saltum, Aabybro, Pandrup og andre omkringliggende byer i Nordjylland.
Vi kan løse opgaver inden for såvel nybyggeri som renovering samt andre typer murerarbejde, og du møder naturligvis kun faguddannede murere hos os.

Eksempler på murerarbejde

Vores viden og sans for detaljer gør, at vi kan løse en bred vifte af opgaver. Vi kan både opføre nybyggerier efter de mest moderne teknikker og renovere ældre bygninger efter gamle håndværksprincipper.
​Herunder kan du se eksempler på, hvilke typer murerarbejde vi blandt andet tilbyder:

  • Murede stik og hvælvinger
  • Renovering med jurakalk og hydrauliske mørtler i fredede bygninger
  • Skalmuring af ejendomme
  • Indervægge
  • Opbygning af inder- og skillevægge i gasbeton
  • Specieldesignede badeværelser, eksempelvis med glasbyggesten og indfarvede filsemørtler

Ring for murerarbejde i Saltum
Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf. 21 94 48 34 eller pr. mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis vil vide mere vores kompetencer inden for murerarbejde i bl.a. Aabybro og Pandrup i Nordjylland .
​Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Velkommen

​Søger du en garvet murer til at styre og udføre dit byggeprojekt, så har Fårup Murerforretning kompetencerne til at stå for opgaven. Med os som murer er du sikret, at byggeriet udføres efter fagets højeste standarder, og at det står færdigt til aftalt tid.

Kontakt os

Går du lige nu i byggetanker, og søger en kvalitetsbevidst murer, så kontakt Fårup Murerforretning for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

Læs mere